Ingeniørgruppen Haderslev, er en integreret del af J3 Energiteknik ApS

Ingeniørgruppen Haderslev, er en integreret del af J3 Energiteknik ApS

Ingeniørgruppen Haderslev, er en integreret del af J3 Energiteknik ApS

Energitilskud

Hvad er energitilskud?

Energitilskuddet er et økonomisk tilskud man kan få som boligejer og virksomhed, hvis man vælger at skifte til mere grønne og energibesparende energiløsninger. F.eks. kan du søge tilskud hvis du vælger at skifte dit gamle olie- og gasfyr ud med en varmepumpe eller jordvarme, da det er mere grønne og energirigtige løsninger. 

Formålet med energitilskuddet er simpelthen at motivere boligejere og virksomheder til at reducere deres CO2-forbrug, hvilket er en del af regeringens plan for CO2-nedsætning.

Nuværende energitilskud gælder fra 2020 til 2026, hvor der løbende undervejs vil blive åbnet for ansøgningsrunder. Næste ansøgningsrunde starter i det første kvartal af 2021, men en nærmere dato har energistyrelsen ikke været ude med endnu.

Hvad kan jeg få energitilskud til?

Når næste ansøgningsrunde åbner, så har du mulighed for at få tilskud til bl.a. varmepumper og ventilation med varmegenvinding, samt nye energirigtige vinduer og isolering. 

Det skal siges at energistyrelsen stiller krav til at man som privat boligejer eller virksomhed, har et gyldigt energimærke på bygningen. Dette kan vi selvfølgelig hjælpe dig med og du kan læse meget mere omkring energimærkning lige her.

Hvor meget kan jeg få energitilskud til?

Hvor stort et tilskud du kan få afhænger af, hvad du søger energitilskud til. Jo større en energibesparende løsning du er ude i, jo større tilskud kan du altså få.
F.eks. er jordvarme den energiløsning, som er dyrest at investere i og derfor er det også den løsning der ydes det største tilskud til. 

Hvordan søger man energitilskud?

Hele processen med at søge om energitilskud er blevet en del nemmere end det har været førhen. Tidligere skulle man få den udførende installatør af nye vinduer, varmepumper m.m. til at ansøge for en. 
I dag kan du som privatperson eller virksomhed selv søge om energitilskud til dine energibesparende løsninger, hvilket du gør på Energistyrelsens hjemmeside via Sparenergi.dk, når der er en åben ansøgningsrund.

Har du spørgsmål til energitilskuddet generelt, så står vi selvfølgelig også klar til at svare dig og komme med gode råd. Du kan kontakte os på telefon +45 26 29 66 00 eller e-mail info@ighaderslev.dk.

Kontakt os

Kontakt os her for et tilbud eller ved spørgsmål

Har du brug for hjælp, har du spørgsmål eller blot en henvendelse? Så kontakt os her.

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Følg os på Facebook

Adresse

J3 Energiteknik ApS
Ole Rømersvej 30
DK-6100 Haderslev

Privatlivspolitik  Cookiepolitik

Kontakt

Telefon: 26 29 66 00
Mail: info@ighaderslev.dk
CVR-nr.: 3582 0191

Bank

Danske Bank
Reg. nr.: 3409
Konto nr.: 1142 1016
MobilePay MyShop: 93 179

Her udstiller vi

Pt ingen planlagte udstillinger